ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ-ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ

ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ
24 Νοεμβρίου 2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟΪΔΡΥΘΕΙΣΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ «Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ» &»ΤΡΙΛΟΦΟΣ»
16 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ-ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ:

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης  του προηγούμενου Σαββάτου και με την δημοσίευση του νέου Νόμου που ισχύει από 13-11-2017 και την απλούστευση των δικαιολογητικών ανανέωσης της παραγωγικής άδειας, λόγω της μη εφαρμογής πλήρως της νέας νομοθεσίας από τη Δ/νση Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης, για ένα μικρό χρονικό διάστημα δεν θα δεχόμαστε δικαιολογητικά ανανέωσης των αδειών έως ότου διευθετηθεί το συγκεκριμένο θέμα.

Παρόλα αυτά θα πρέπει να φέρετε μαζί σας, για τους τυχόν οποιουσδήποτε ελέγχους, το ΟΣΔΕ 2017 μιας και είναι προαπαιτούμενο δικαιολογητικό ανανέωσης της άδειας.

Με παρέμβαση του Σωματείου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» προς τη Δ/νση Λαϊκών Αγορών ζητήσαμε να ενημερωθούν τα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα ότι αυτό το διάστημα δεν γίνονται ανανεώσεις αδειών και η ευθύνη δεν είναι των παραγωγών.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην νέα Επιτροπή Λαϊκών Αγορών, η οποία είναι υπό σύσταση, οι εκπρόσωποι των Παραγωγών είναι οι παρακάτω:

  • Ο Πρόεδρος του Σωματείου «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» κ.Γεώργιος Λαβιδάς

 με αναπληρωματικό μέλος τον Ταμία κ.Ανέστη Καρυπίδη και

  • Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ.Βασίλειος Μακρίδης

με αναπληρωματικό μέλος τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ.Χαρίτων Κεχαγιά.

Το Σωματείο Παραγωγών «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», ο μόνος γνήσιος εκφραστής και προασπιστής των Παραγωγών στο χώρο των Λαϊκών Αγορών, θα σας ενημερώνει άμεσα για οτιδήποτε νεότερο αφορά το κλάδο μας.

 

 

                                      Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΛΑΒΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                   ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ